m2
m2
2 Rental Properties found in Groningen
1 - 2 of 2 Rental Properties in Groningen

We have more living spaces for you on these websites in Groningen

Top Naefflaan
€ 550 - 12 m2 - 1 room ·
Immediately - Indefinite period
Room, Groningen
Speenkruid
€ 550 - 18 m2 - 1 room ·
Immediately - Certain period
Room, Groningen
Hereweg
€ 390 - 16 m2 - 1 room ·
Immediately - Certain period
Room, Groningen
Nieuwe Leliestraat
€ 1350 - 55 m2 - 2 rooms ·
Immediately - Indefinite period
Apartment, Groningen
Steenhouwerskade
€ 700 - 40 m2
Immediately - Indefinite period
Studio, Groningen

Rent a Rental Property in Groningen

Groningen is een stad en provincie in het noorden van Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Groningen en de op vijf na grootste stad van Nederland. De stad is gelegen aan de rivier de Hunze en is omgeven door een prachtig polderlandschap. De stad is bekend om haar rijke geschiedenis, culturele scene en universiteit.

De stad Groningen heeft een rijk verleden, waarvan de oudste sporen dateren uit de prehistorie. De stad heeft vele historische gebouwen, waaronder de Martinitoren, de oudste kerktoren van Nederland en de Grote Markt, een prachtig plein met historische gebouwen. De stad is ook bekend om haar culturele scene, met vele musea, theaters en concertzalen.

De Universiteit van Groningen is een van de grootste en meest prestigieuze universiteiten van Nederland. De universiteit trekt veel studenten uit binnen- en buitenland aan en biedt een breed scala aan studies aan. De universiteit is ook een belangrijke werkgever in de stad.

De stad Groningen is ook een belangrijk cultureel en economisch centrum van de provincie. Er zijn vele winkels, restaurants en cafés in de stad, en er is een levendige nachtleven. Er zijn ook vele festivals en evenementen in de stad, waaronder het Noorderzon Performing Arts Festival en het Groninger Museum Jazz Festival.

Er zijn vele recreatiemogelijkheden in en rond de stad, waaronder wandelen, fietsen en watersporten. Er zijn vele parken en natuurgebieden in de omgeving, waaronder het Nationaal Park Lauwersmeer en het Waddengebied. Er zijn ook vele sportfaciliteiten, waaronder sportvelden, zwembaden en fitnesscentra.

In samenvatting, Groningen is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en een levendige culturele scene. De universiteit speelt een belangrijke rol in de stad en trekt veel studenten aan. De stad heeft vele recreatiemogelijkheden en is een belangrijk economisch en cultureel centrum van de provincie. Het is een stad met veel historische gebouwen, culturele activiteiten en recreatie-mogelijkheden. Groningen is een stad die zeker een bezoek waard is.